Reportage

Woonbedrijf

Woonbedrijf zorgt voor goede en betaalbare huurwoningen in Eindhoven en omgeving. Met veel plezier ga ik op pad voor deze graag geziene woningcorporatie. Regelmatig verschijnt er een reportage van mijn hand in een magazine, op de website of tijdens een event.

Buurten! is het blad van Woonbedrijf voor klanten. Vier maal per jaar verschijnt dit goed gelezen magazine voor maar liefst 31.000 lezers in en om Eindhoven. In het blad staan beelden van huurders, wijken en projecten. Regelmatig flitsten ook de voor- én achterkant van de cover uit mijn camera. Benieuwd hoe het magazine eruit ziet?
Kijk op https://www.woonbedrijf.com/over-ons/publicaties/thuisnummers

Vestide is heeft woonruimte voor studenten in Eindhoven. Het was hoog tijd voor een spiksplinternieuwe website. Prachtig om zoveel jonge mensen in beeld te brengen. En wat een enthousiasme! Bekijk het resultaat op vestide.nl

Space-S: 402 huurwoningen op Strijp-S in een buurt die door bewoners is ontworpen. Een heel bijzondere wijk, waar bewoners vanaf het begin aan het roer staan. Van kennis maken, ideeën verzamelen, plannen maken tot verhuizen en samen de daktuin inrichten; het hele proces mocht ik in beeld brengen.

Jeroen van der wegen, Woonbedrijf
Van iets gewoons iets moois maken, dat is de kunst die Maarten beheerst. Hij begrijpt onze wensen en heeft een goede klik met de personen die hij op de foto zet. Maarten houdt me scherp, hij heeft oog voor detail en denkt creatief mee over onderwerp, setting en het totaalbeeld.

www.woonbedrijf.com | www.vestide.nl | www.space-s.nl